Pages

Friday, September 11, 2009

SopCast


Salam... Jumaat 22 Ramadhan... tak der apa nak buat... relax surf website... jumpa satu software... free.. boleh kita share sama-sama... guna software ni untuk nak tengok TV online ..satu dunia punya TV.. tapi yang banyak dari China le.. AXN ada.. National Geography pun ada... aku dok try le software ni... OK juga... lepas korang download kat http://www.sopcast.com/, korang extract, lepas tu install... then korang log-in guna "anonymous"... jangan tukar apa-apa... log-in terus.. then enjoy...! tapi kalau ada 'websebse' tak lepas... sebab dia blok 'peer to peer' program.. kalau korang pandai bypass websense.. boleh try... aku dok cuba bypass, mula-mula lepas, lepas tu dia filter.. dia blok IP aku.. mujur aku pakai IP random...

1 comments:

Anonymous said...

test comment