Pages

Saturday, September 12, 2009

Air crash...

Salam... hari ni aku melawat tempat kejadian... awal pagi tadi... sedih.. dan terharu... sekali lagi takziah buat keluarga Alllahyarham Mejar Mohd Zulkifli Hasan, 38, berasal dari Taiping, Perak meninggalkan seorang balu serta lima anak.dan Allahyarham Mejar Mohd Roszaini Mohd Mustafa, 37, yang berasal dari Kuala Krai, Kelantan meninggalkan seorang balu dan tiga anak...semoga meraka semua tabah dalam menghadapi dugaan Allah... mudah-mudahan roh kedua perwira negara itu dicucuri rahmatNya dan diletakkan bersama orang-orang yang beriman.. Amin....

Aku postkan gambar-gambar lokasi kejadian.. tapi aku minta maklum la.. kalau nak copy gambar-gambar ni dan guna balik untuk apa-apa tujuan sekali pun, maklumla kat aku dulu... bukan aku nak minta duit... tapi sebagai makluman saja... sebab aku tengok ada blog-blog yang ciplak gambar aku...
Kesan letupan pesawat tersebut menyebabkan serpihan bertaburan kekawasan sekitar dan apa yang korang dapat lihat sebahagian dari serpihan kapalterbang tersebut dan anggota tentera sedang memeriksa dan mengumpul serpihan tersebut..

2 comments:

crossfire said...

ermmm..mnarik gk story tu..tp klu boleh bg lebih detail lg..

crossfire said...

menarik..
klu bg lg detail lg menarik,,..